Sayfalar

2 Şubat 2015 Pazartesi

Ev Yapımı Ülker Kat Kat Tat :)


Ülkerin çikolatalı milföyü olan kat kat tat'a bayılan biriyim. Bu sefer de onu denedim. Yapımı her zaman ki gibi pratik. Çat kapı gelen misafirlere mutlaka denemelisiniz:)

Malzemeler
milföy
nutella
1 yumurta akı
toz şeker

Yapılışı
  • Milföy yapraklarını ikiye kesiyoruz. Kesilen yaprakların arasına bol miktarda nutella sürüyoruz ve yaprakların birbirine yapışması için çatal yardımıyla kenarlarına bastırıyoruz. Milföylerin açılmaması için iyice yapışması önemli. 
  • Üzerine yumurta akı sürüp toz şeker serpiyoruz. 180 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Afiyetle ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder