Sayfalar

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Kaşarlı Sucuklu Milföy


Hem lezzetli, hem can kurtarıcı tariflerden..

Malzemeler

Milföy hamuru
Kaşar dilim, sucuk dilim
Yumurta sarısı
Çörekotu, susam

Yapılışı

  • Kişi sayısına bağlı olarak sayısını belirleyeceğiniz milföy yapraklarının ortasına dilim sucuk ve kaşar koyuyoruz, Pişince kenarlardan akmaması için dikkatlice bohça formuyla kapatıyoruz.
  • Üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu öpeliyoruz.
  • Sonra hop fırına ve 200 derecede üzerine kızarana kadar pişiriyoruz. 
  • Lütfen çayla ve sıcak servis etmeyi unutmayın canikolar ;)

Afiyet olsun 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder