Sayfalar

19 Ekim 2015 Pazartesi

Kıymalı Havuçlu Makarna

Malzemeler
1 orta boy soğan
1 havuç
1 çorba kaşığı tarhun
250 gr kıyma
1 paket makarna

Yapılışı
  • Soğanı soyup küp küp doğruyoruz. İçerisine soyup rendelediğimiz havuçları da ekleyip az yağda kavurmaya başlıyoruz.
  • Soğanlar ve havuçlar pembeleşince içerisine kıymayı ekliyoruz ve kavurmaya devam ediyoruz. Tuz ve tarhun ilavesi yaptıktan sonra altını kapatıyoruz.
  • Bol kaynayan suda makarnalarımızı pişiriyoruz. Haşlanan makarnaları süzdükten sonra kıymalı harcımızın içine alıp karıştırıyoruz. 
  • Tencerede bir iki çevirdikten sonra altını kapatıp servis ediyoruz..
    Afiyettttle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder